MENU
OBIAD
Zupa z grzybów leśnych Pierś z kurczaka warzywami nadziewana Ziemniaki z koperkiem
Bukiet sałat wiosennych z pałacowych ogrodów Kompot
KOLACJA W PARKU PAŁACOWYM W FORMIE BUFETU GRILLOWEGO
ZIMNY BUFET
Znakomity wybór mięs pieczystych, wędlin i wędzonek Szynka wiejska na dymie wędzona
Pęta swojskiej kiełbasy prosto z wędzarni Schab z wieprzka opiekany polską śliwą nadziewany
Karczek pieczony w ziołach ogrodowych z czosnkiem Salceson czarny ozorkami i słoninką nadziewany
Boczek z pieca majerankiem natarty Salceson królewski Pasztet z dziczyzny z lasów okolicznych
Kaszanka najprzedniejsza Skwarki szlacheckie z jabłkiem, cebulką i ziołami
SAŁATKI
Sałatka Szopska z owczym serem Sałatka jarzynowa Sałatka meksykańska
DANIA GORĄCE
Żurek na wędzonce z kiełbasą i jajkiem chrzanem doprawiany Marynowana karkówka z rusztu Pierogi z kapustą i grzybami
Kiełbasa grilowana Żeberka w ziołach Szaszłyk z kurczęcia papryczką przekładany Kaszanka w piwie z cebulką
Bigos z mięsiwem i grzybami Ziemniaki opiekane z rozmarynem
DODATKI
Ogórki kwaszone z kamiennego garnca Surówka z kiszonej kapusty z marchewką Modra kapusta z jabłkiem
Ćwikła z buraków Chrzan ze śmietaną Sosy do mięsiwa Musztarda Ketchup
WYBÓR PIECZYWA
Chleb wiejski na liściu chrzanu pieczony Chleb razowy z ziarnami Wybór bułek
DESERY
Szarlota z jabłkami Sernik z rodzynkami Wybór ciast domowych Kosz owoców
Napoje 1,5l / os
Sok jabłkowy Sok pomarańczowy Sok z czarnej porzeczki Woda źródlana z miętą Piwo z beczki 0.4 l/ os
Wstecz »»
|